Start- en finishplaats van de loop- en wandelroute is bij het kantoor van Stadstoezicht aan de Scheepssingel. Het parcours is bijna 5 kilometer lang en op enkele plekken nog gemarkeerd met routebordjes (aangebracht op lantaarn- en verkeersbordpalen). Het is ook mogelijk halverwege ‘in te stappen’. De route is afwisselend en loopt over bestaande (voet)paden onder andere langs Boulevard, Wolderwijd, St. Jansdal en de binnenstad.

Vorige week woensdag was een goed bezochte koffietafelgesprek met bewoners van het Nachthok, over de komst van een pop-up wijk op het voormalige Struikterrein. Verschillende aandachtpunten zijn besproken. Deze zijn verwerkt in een petitie en zal binnenkort worden aangeboden aan de gemeente Harderwijk. 
Deelt u de standpunten van de petitie? Print deze uit en geef de ondertekende versie af op Weiburglaan 13.

 

Buurtplatform Het Nachthok organiseert op woensdag 20 juni 2012 een avond om de toekomst van de unieke buurt te bespreken. De historische buurt ligt naast het NS station Harderwijk en zal daardoor snel de effecten merken van de komst van een spoortunnel en Randstadspoor. Het thema van de avond is leefbaarheid nu en in de toekomst, wat een van de doelstellingen is van het burgerinitiatief uit 2009..