Negen nieuwe gereserveerde parkeerplaatsen voor het opladen van elektrische auto’s

Harderwijks nieuws
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
opladen electrische auto'sDe gemeente heeft besloten om op de volgende locaties laadpalen te laten plaatsen door Allego b.v. en daarvoor bij iedere laadpaal 1 parkeerplaats te reserveren voor het opladen door het plaatsen van een verkeersbord. Op deze wijze kunnen bezitters van elektrische auto’s op nog meer locaties hun auto’s opladen.

 

Nieuwe locaties

- Ir. Leemanstraat bij Ir. P. Calandstraat 22
- Bazuindreef bij Bazuinpad 1
- Stakenbergerhout 98
- Musicaldreef 114
- Saxofoondreef 1
- Gruttomeen 2
- Stationslaan 43
- Eibert den Herderstraat 31
- Klooster 1 (op betaald parkeerterrein P17)

De verkeersbesluiten met locaties zijn bekendgemaakt in de elektronische Staatscourant. Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kunt u tegen dit besluit een bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders, p/a Secretariaat bezwaarschriftencommissie, Postbus 1, 3890 AA Zeewolde. U kunt uw bezwaarschrift indienen tot uiterlijk zes weken na de datum van bekendmaking in de elektronische Staatscourant van www.officielebekendmakingen.nl.

Via zoek.officielebekendmakingen.nl/ kunt u de verkeersbesluiten en andere overheidsbesluiten bekijken. Voor nadere inlichtingen kunt u telefonisch contact opnemen met het Domein Ruimte of Stadbedrijf, tel. 411 911 of 411 333.