Let op: Boef in de Stadsweiden Harderwijk !!

Harderwijks nieuws
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
pak de boefDonderdagavond 7 april 2016 om 18:30 uur verzamelen bij De Roef aan Zuiderzeepad 1 te Harderwijk. Je mag ook beginnen vanuit je eigen huiskamer en de aanwijzingen volgen via het twitteracount @POL_Harderwijk van de politie Harderwijk. Na 21:00 uur zal er een prijsuitreiking plaats vinden bij De Roef voor de gene die als eerste de boef vindt.Het project “Boef in de wijk” is een interactief spel waarbij burgers via social media (Twitter) een boef in hun wijk mogen opsporen. Via social meda (Twitter) krijgen meespelende burgers aanwijzingen om zo de boef op te sporen.

Wat is “Boef in de wijk”?
Het project vraagt op een interactieve en vernieuwende manier aandacht voor het belang van een goede inbraakpreventie en bewustwording wat je daar zelf in kunt bijdragen.

Waarom “Boef in de wijk”?
In gesprek met burgers komt regelmatig naar voren dat zij schroom hebben om (verdachte situaties) te melden, of soms niet herkennen als zodanig. Ziet u een verdachte situatie? Bel dan 112! Meer heterdaadkracht helpt voor een veiliger gemeente. Het spel “Boef in de wijk” laat bewoners op een leuke manier bewust worden van verdachte situaties en geeft de gelegenheid om te oefenen met het signaleren en melden van verdachte situaties.

Doel van het project: Doormiddel van een spel burgers leren waar zij alert op moeten zijn in hun wijk en welke informatie van belang is bij het doorgeven van een melding bij een verdachte situatie.


Wanneer: Donderdagavond 7 april 2016 om 18:30 uur tot 21:00 uur.

Opkomstlocatie: “De Roef” aan de Zuiderzeepad 1 te Harderwijk.

Na 21:00 uur zal er een prijsuitreiking plaats vinden bij De Roef voor de gene die als eerste de boef vindt

{jcomments on}

bron: politie.nl