Vijf zomermarkten op een rij in Harderwijk

evenementen
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
zomermarkt harderwijk 11In de maanden juli en augustus worden er in totaal vijf zomermarkten gehouden. 
De markten beginnen om 11 uur en gaan door tot 18 uur. De zomermarkten vinden plaats op de Vitringasingel, de Markt, de Hondegatstraat, de Schoenmakerstraat, de Luttekepoortstraat, de Donkerstraat en de Smeepoortstraat. De laatste zomermarkt vindt plaats op woensdag 17 augustus. Natuurlijk is er ook gedacht aan een activiteit voor de kinderen. Woensdag 20 juli  de eerste zomermarkt van  2016.
 Heerlijk winkelen
Het is heerlijk winkelen in Harderwijk. De binnenstad van Harderwijk kent een goed en gevarieerd winkelaanbod. Natuurlijk ontbreken de bekende winkelketens niet. Maar juist de mix met de kleinere zelfstandige ondernemers maakt Harderwijk een plezierige stad om te winkelen. Pareltjes van winkels waar je wat anders vindt dan dertien-in-een-dozijn. 'Local heroes' met leuke boetieks, mooie (vers)speciaalzaken en vernieuwende interieurwinkels.

Zomermarkt harderwijk 2016

Woensdag 20 juli: 1e Zomermarkt in de Binnenstad van Harderwijk

Lekker struinen langs kraampjes, snuffelen in de verschillende winkels. Vanaf woensdag 20 juli worden er namelijk wee zomermarkten georganiseerd in de knusse binnenstad van Harderwijk.

zomermarkt harderwijk 2016