Buiten de rekken gestalde fietsen NS-Station

Station harderwijk fietsparkeren fietsen worden verwijderdVoor reizigers en minder validen zijn fietsen die buiten de stalling van de NS worden geplaatst vaak een obstakel. Hinderlijk gestalde fietsen bij het perron, winkels, café Stoppels en rondom de overdekte fietsenstalling worden door de medewerkers van Stadstoezicht verwijderd en naar de gemeentewerf gebracht.

 

Voorkomen is beter dan ophalen

Stadstoezicht heeft vorige week de buiten de rekken gestalde fietsen voorzien van een fout!-kaartje om reizigers erop te attenderen hun fiets in de stalling van de NS te plaatsen. De onlangs verlaagde jaarprijs van € 25,- per jaar voor de overdekte stalling is het overwegen waard.

 

Fietsdepot

Voorkom dus dat u uw fiets tegen betaling moet ophalen op het fietsdepot aan de Daltonstraat 23. Hier kunt u op werkdagen van 13.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 12.00 uur uw fiets ophalen.

Neemt u de sleutel van de fiets en een legitimatiebewijs mee?
Informatie: Snel Herstel, tel. 411 333 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Aanvullende gegevens